Berry Kuiper

BaitStar voerboten is in 2012 opgericht door Berry Kuiper.
Ik viste al sinds kleins af aan in de vijvers, kanalen en plassen in en rondom Apeldoorn. Sinds 2001 ben ik mij meer gaan richten op het karper vissen en kocht daarom dan ook in 2006 mijn eerste voerboot. Deze boot was in eerste instantie geen succes want er mankeerde van alles aan,  zodoende ben ik deze zelf gaan aanpassen naar mijn eigen wensen.

Door mijn technische achtergrond (MTS elektro) en mijn andere hobby modelbouw had ik al wel iets kennis van de materie maar ik ben mij toen toch nog meer gaan verdiepen in de techniek van de voerboot. Na een aantal voerboten te hebben gehad kreeg ik in 2012 de kans om zelf voerboten te gaan bouwen doordat ik de rompen van de welbekende Smartboat (en ProLine DarkShadow) tot mijn beschikking kreeg. Ik besloot om deze boten volledig te moderniseren en opnieuw op te bouwen met de betere onderdelen van de modelbouwwereld, zo ontstonden de BaitStar Basic en de BaitStar Pro.

Vanuit de diverse samenwerkingen en contacten met de andere botenbouwers heb ik erg veel geleerd. Ik kreeg steeds meer bekendheid en inmiddels heb ik al meerdere boten onder de naam BaitStar mogen uitbrengen en verkopen.

Op dit moment verkoopt BaitStar diverse soorten en typen voerboten, van met de hand in Nederland afgebouwde boten tot boten die geproduceerd worden in de fabriek. Vanuit mijn kennis die ik al die jaren heb opgebouwd denk ik altijd mee om zo tot een uitstekend eindproduct te komen zodat de ondersteuning tijdens het vissen steeds beter en leuker wordt!

Selecteer een Afleverpunt

WhatsApp contact