Remco vd Anker

Hoi ik zal me zelf even voorstellen mijn naam is Remco en ik ben 43 jaar. Mijn hobby is zoals jullie al vast kunnen raden karpervissen.
Ik ben op mijn 15e begonnen met een goedkoop setje en ving daar regelmatig mijn visjes mee. Vanaf mijn 18e begon voor mij het nachtvissen, op dat moment kreeg ik pas echt de karperkoorts, bijna elk weekend naar de waterkant met mijn zwager Bas.
Een van mijn andere maatjes is Wim die is zijn eigen boilie lijn begonnen, wat ik erg fijn vind is dat ik met Wim mijn eigen boilie kan samenstellen naar mijn eigen wens. Berry is ook een vriend van mij ,dus je raadt het al ik moest ook een voerboot hebben. Het heeft voor mij ff geduurd want wist niet zeker of een voerboot wel in mijn visserij zou passen. Nadat ik de voerboot een aantal keer gebruikt had was ik om, Hij gaat nu altijd mee naar de waterkant. Ook heb ik dit jaar een nachtvispas gekregen, van hetzelfde water waar Bas en Wim ook de pas van hebben, ik kan niet wachten op iets beter weer zodat ik snel weer wat nachtjes kan gaan maken met hun. Ook gaan we met ons team 1 keer per jaar naar een betaalwater in Nederland daar kijk ik nu ook alweer naar uit, altijd gezellig!

Selecteer een Afleverpunt

WhatsApp contact