Voerboot verhuur voor lage prijzen

Bij het vissen op karper is het gebruik van een voerboot erg handig. Het stelt u in staat om het voer op exact de plek te droppen waar u het wilt hebben en dus ook op de plaatsen waar u normaal gesproken niet bijkomt of aan gedacht heeft. Bovendien zijn er bijzonder veel accessoires en upgrades beschikbaar die het vissen op karper nog eenvoudiger maken. Een voerboot kopen kan echter een dure aangelegenheid zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een weekendje met vrienden gaat vissen of gewoon eens wat variatie wenst, is dit een ideale mogelijkheid om er 1 te huren. Wanneer u wilt weten welke opties voor u handig kunnen zijn, is het huren van een voerboot de ideale manier om daarachter te komen. Bij BaitStar is een voerboot huren bovendien zeer goedkoop, terwijl u wel de allerbeste materialen tot uw beschikking krijgt. 

Voerboot verhuur met dieptemeter

De meeste voerboten zijn standaard voorzien van een dieptemeter, ideaal om hotspots te vinden en de bodem in kaart te brengen. Ook voor het zoeken naar taluds of zandbanken waar de meeste karpers te vinden zijn is dit een handige accessoire. Op deze manier kan een voerboot + dieptemeter u net die extra (bonus) vis(sen) opleveren tijdens uw sessie omdat u net op dat plekje of dat onbekende plaatje uw rig had gedropt waar u anders niet bij kon komen. Ook kunt u de watertemperatuur aflezen en bodemgesteldheid goed onderscheiden (hard, zacht, zand, steen, modder, etc.). 

Baitboat met GPS en autopilot

Een andere handige accessoire is de GPS en autopilot die op een aantal boten te huren is. Hiermee kunt u de boot naar een bepaald punt laten varen (voer lossen) en zal hij uit zichzelf weer terugkomen. Vooral in de nacht is de autopilot een onmisbaar attribuut. Hierdoor kunt u zich met andere zaken bezighouden. Het is ook een ideale oplossing als er een lastig te bereiken plek is waar u het voer wilt neerlaten. Dankzij de GPS kunt u precies zien waar de voerboot is. Afhankelijk van uw wensen, kan de voerboot worden uitgerust met tal van aanvullende accessoires. Het hangt maar net van uw wensen af welke accessoires u erbij wilt hebben. U kunt altijd een voerboot huren bij BaitStar die precies aan uw wensen voldoet.

Gevangen vis met verhuren voerboot

Ook voor verkoop en reparatie is BaitStar het adres

Naast voerboot verhuur is BaitStar ook het ideale adres voor het aanschaffen van een op afstand bestuurbare baitboat. Wij hebben veel van de beste merken en modellen direct beschikbaar. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat de voerboot precies de juiste accessoires en upgrades meekrijgt, zodat deze exact uitgerust is naar uw wensen en type voor UW visserij. Wij gaan graag met u in overleg om zo de perfecte boot voor uw visserij samen te stellen. Ook voor reparaties en upgrades is BaitStar in te schakelen. Op onze website staan alle contactgegevens zodat u ons eenvoudig kunt bereiken. 

Wij geven u graag meer informatie of bijvoorbeeld een prijsopgave. Bekijk dus vandaag nog onze producten!

Selecteer een Afleverpunt

WhatsApp contact