Een voerboot reparatie laten uitvoeren?

Het vissen op karper kan een stuk eenvoudiger wanneer u gebruik maakt van een zogenaamde voerboot. Dit is een op afstand bestuurbare boot met een ingebouwde voerbak. Hierin kunt u het voer (boilies, partikels, etc.) plaatsen en met de boot dit eenvoudig en snel op de juiste plek in het water laten vallen. Dankzij veel handige accessoires die beschikbaar zijn bij een voerboot is het ook mogelijk om eenvoudiger vissen te lokaliseren en de beste visplekken en hotspots te ontdekken. Als u een voerboot heeft en deze is om wat voor reden dan ook kapot gegaan, dan kunt u bij BaitStar eenvoudig een voerboot reparatie uit laten voeren. Dit alles verzorgen wij op ‘No Cure No Pay’ basis, u krijgt op basis van de inventarisatie een prijsopgave en dan kunt u altijd nog beslissen of u ermee akkoord gaat.

Voerboot reparatie van alle merken en modellen

Reparatie voerboot

Bij BaitStar voeren wij reparaties uit op alle merken en modellen voerboten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u helpen om uw voerboot weer werkend te maken. Het is eveneens mogelijk om upgrades te laten uitvoeren. Hierbij kunt u onder andere denken aan het inbouwen van: 

  • Fishfinder
  • Digitale handzender sets
  • Gps
  • Autopilot
  • Dieptemeter
  • Verstraler
  • Diverse accu systemen

Dankzij deze handige accessoires zal uw baitboat u nog meer vis kunnen opleveren. Het zal bovendien het gebruiksgemak verbeteren, wanneer u al deze accessoires heeft. Kijk dus gerust eens rond op de site om te zien wat voor opties wij hebben.

Wat kunnen wij repareren?

Een voerboot reparatie kan een aardige (technische) klus zijn, maar soms zijn het ook kleine onderdelen die aan vervanging toe zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van het signaal (bereik) tussen de afstandsbediening (handzender) en de boot. Ook kan het zo zijn dat de voerkleppen, verlichting en dergelijke niet meer werken of accu’s in slechte conditie zijn, wij kunnen deze en vele andere mankementen snel, goedkoop en vakkundig verhelpen.

BaitStar ook voor verhuur en verkoop voerboten

Bij BaitStar kunt u naast het laten repareren of upgraden van een voerboot ook terecht voor de verhuur en verkoop van deze handige apparaten. Het huren van een voerboot is ideaal als u eens wilt uitproberen wat de vele voordelen zijn van een voerboot of gewoon om er gebruik van te maken tijdens een visvakantie of vistrip. Het is eveneens een uitstekende manier om uw specifieke model uit te testen, mocht u de aanschaf van een voerboot overwegen. Indien u direct een exemplaar wilt aanschaffen dan kan dit uiteraard ook bij BaitStar. Wij geven u graag advies op maat. Bovendien is het mogelijk om een baitboat samen te stellen die voor uw situatie perfect is. 

Voor een aanvraag of meer informatie kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Wij helpen u graag om uw vistrips nog beter te maken.

Selecteer een Afleverpunt

WhatsApp contact