Er zijn een hoop mensen (>1 miljoen) in Nederland die het leuk vinden om te (karper)vissen. Dit is natuurlijk helemaal geweldig, vissen is namelijk een van de leukste dingen die u kunt doen. Het is alleen wel zo dat lang niet iedereen het maximale uit zijn/haar karper vis sessies haalt. Bent u wel een van de mensen die zijn (karper)vis hobby naar het volgende niveau wilt tillen dan moet u zeker eens een keer een voerboot kopen. Door de voerboot kunt u meer en grotere vissen vangen. Wilt u weten wat het voordeel hiervan is? Lees dan snel verder!

Voerboot kopen bij Baitstar

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten voerboten. Een voerboot is eigenlijk een op afstand bestuurbaar bootje wat er voor kan zorgen dat het voer en uw rig op de juiste plek terecht komt bij de karpers. Het voeren van de vissen gaat heel precies en secuur, dit betekent dan ook dat het aas en de rig wel op de juiste plek moeten belanden. Door middel van een voerboot kan dit dan ook heel eenvoudig, u hoeft de boot alleen maar naar de plek te sturen/navigeren waar u wilt gaan vissen. Vervolgens kunt u het voer en de rig geheel automatisch lossen, hierdoor zal uw (kaper)vis ervaring vele malen beter en sneller worden.

Veel keus bij een voerboot kopen

Op deze site vindt u dus vele soorten boten waar u uit kunt kiezen. er zijn veel verschillende soorten boten, elke voerboot heeft zo zijn eigen voordelen en zijn eigen prijsklasse. Hierdoor is het dus voor iedereen mogelijk om een geschikte boot te kiezen. het is dan ook allang niet meer zo dat een voerboot erg duur is. Vandaag de dag zijn er ook gewoon betaalbare visboten, deze zijn geschikt voor de mensen die niet onnodig veel geld willen investeren.

Dan zijn er natuurlijk nog veel extra’s waar u uit kunt kiezen als u besluit om een boot te kopen. Zo kan u er voor kiezen om een extra accu te nemen, hierdoor is het mogelijk om verder en langer met het bootje te varen. Zo zijn er nog veel meer bijkomende zaken mogelijk zoals dieptemeters en autopilots. Bekijk ons aanbod maar eens voor het totale overzicht. Hopelijk zien we u bij BaitStar snel terug als u besluit om een voerboot te kopen.

Voerboot kopen

Wanneer u een exemplaar wilt kopen dan kunt u ons bellen of mailen.

Selecteer een Afleverpunt

WhatsApp contact