Voerboot huren tegen aantrekkelijk tarief

Bij het vissen op karper kan het vinden van de beste hotspots en/of het in kaart brengen van uw visstekken/gebied veel tijd in beslag nemen. Bovendien kan het dan zo zijn dat de stek er boven water erg interessant uitziet, terwijl dit onderwater het tegendeel is. Het vinden van de hotspots met veel kans op een grote vangst is een stuk eenvoudiger met een voerboot.

Waarom een voerboot huren?

Een boot huren is een ideale manier om eens uit te testen of de voerboot voor u een goede investering is, ook voor uw visvakantie kunt u een voerboot huren. Bij BaitStar is het mogelijk om voor een goede prijs één of enkele dagen een voerboot uit te proberen. De aanschafsprijs van een voerboot is relatief hoog en daarom is het zeker de moeite waard om het eerst eens uit te proberen, indien u geïnteresseerd bent om een voerboot aan te schaffen.  Bovendien hoeft u door bij ons te huren zelf geen onderhoud te plegen aan de boot en zorgen wij ervoor dat alles tip-top in orde is wanneer u hem komt ophalen.

Een voerboot huren met dieptemeter

Een handige extra functie van de voerboten die u bij ons kunt huren is de ingebouwde (kleuren) dieptemeter. Hierdoor is het mogelijk om de bodem in kaart te brengen van het gebied waar u wilt gaan vissen. Doordat de dieptemeter eenvoudig taluds en zandbanken aangeeft op het (kleuren) display, weet u waar de kans op karper het grootst is. Door gerichter te vissen is het natuurlijk eenvoudiger om er eentje aan de haak te slaan en te landen. Bovendien is er ook de mogelijkheid om een voerboot te huren die over een autopilot beschikt, of bijvoorbeeld te kiezen voor een model met een extra (long life) accu. Hierdoor kunt u de boot langer achter elkaar gebruiken zonder tussendoor op te hoeven laden. Door diverse modellen aan te bieden is bij BaitStar voor iedereen het juiste exemplaar beschikbaar.

Hoe kan ik een boot huren?

Vis gevangen tijdens huur voerboot

Het voerboot huren via BaitStar is erg eenvoudig. Op de website kunt u al onze contactgegevens vinden en meer lezen over de diverse soorten voerboten. Het enige wat wij verder van u nodig hebben bij verhuur is:

  • Type boot
  • De exacte data van de verhuur
  • NAW gegevens
  • Geldig legitimatiebewijs
  • Borg
  • Ingevuld huurcontract

Wanneer u een exemplaar wilt reserveren dan kunt u ons bellen of mailen en wij zorgen ervoor dat alles op de afgesproken dag voor u klaar staat. U kunt daarna direct gaan profiteren van de enorme mogelijkheden die het huren van een voerboot u geeft!

Selecteer een Afleverpunt

WhatsApp contact